Mikor lehet már végre megtudni a pótfelvételi eredményét, hogy sikerült-e?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 01:00
2/10 A kérdező kommentje:
Olyan későn? Uhh az nem jó. Hogy lehet ez, mert nekem ahova jelentkeztem holnap lesz a beiratkozás :S akkor nekem az, hogy lesz így?
2009. aug. 24. 11:43
3/10 anonim válasza:
Hova jelentkeztél és hány pontod van? Megmondom én neked egyből, h felvetettek-e. Pótfelvin szinte mindenkit felvesznek amúgy minden évben. Csak ha nagyon-nagyon rosszak az eredményeid, akkor nem.
4/10 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy felvesznek azzal nincs gond, mert sokkal több pontom van mint a ponthatár. Azzal van csak bajom, hogy akkor most, hogy lesz majd a beiratkozás. A honlapon sem találtam semmit a pótfelvételizőknek.
2009. aug. 24. 15:43
5/10 anonim válasza:
Sztem hamarabb kiderül, mint 31. ebben az esetben! Vagy ha biztos akarsz lenni a dolgokban hívd fel a suli Tanulmányi Osztályát!
6/10 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam. Fel is hívtam őket ma, de nem vették fel :S majd talán holnap
Köszi a segítséget :)
2009. aug. 24. 22:12
7/10 anonim válasza:
én is pótfelvételiztem,úgy tudom, hogy 29én lesznek meg a ponthatárok :S
8/10 A kérdező kommentje:
A ponthatárok már megvannak a felvi honlapon megtudod nézni. :) Legalább is az "én sulimnak" megvan.
2009. aug. 25. 12:19
9/10 anonim válasza:
már nem éppen aktuális hogy írok,de engem felvettek:) ma iratkoztam be.te?
10/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) Engem is felvettek
2009. szept. 8. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!