Sürgős! Szerintetek milyen témákra helyezik a főbb hangsúlyt 9-es pótvizsgán Történelemből?
Történelemből pótvizsgázok kedden, és érdekelne, hogy mely témákra helyezik a főbb hangsúlyt a pótvizsgán.
Őskor és az ókori kelet
ókori hellász
ókori róma
kora középkor
a magyarság története és az államalapitásig [ ezt év közbe nem vettük ]
Én levelezőn jártam a9et és nekünk kb megmondták mi a fontos :görögöket,ókóri keletből a kis államokat ,KINA, INDIA, vallása,ROMÁBÓL .:Julius Ceasar,AGUSTUS, a csatákat tud és térképet használhatsz és a fogalmakkal sem árt képben lenni.AZ őskor az éretségiben nincs benne
szeritem azt ha tudod nagy vonalakban az elég évszámokkal.
Őskort csak akkor kérdeznek ha egy vaskos borítékkal érkezel a pótvizsgára és előtte átadod a tanárnak hogy anyukád küldi!
De ha ez nem megoldható akkor szerintem, a magyarság története....mivel azt nem vettétek és valószinű az a legnehezebb az egész anyagból meg azt is valószínűnek tartom hogy nem vagy a tanár kedvence tehát mindent megtesz hogy megszivasson! Nem ilyesztgetlek csak a logikus tényeket közöltem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!