Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez egy komplett órarend?

Ez egy komplett órarend?

Figyelt kérdés

Gimnáziumba járok még de szeretnék egyetemre menni szeptembertől.Hallottam h az egyetemen teljesen más az élet mint középiskolában. Pl az órarend.. hallottam h a diákok maguknak állítják össze. Itt van pl. ez [link]

Ez egy komplett órarend?? Tehát minden órára be kell járni ami benne van? Ezen mit alakítasz?

2012. dec. 20. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, viszont az 1. féléves órarendedet általában nem te állítod össze, hanem csak a 2. félévtől. Ez szerintem egyetem függő. Mert van, ahol mindig a tanulmányi osztályon csinálják meg, és ha neked nem jó, akkor megkéred őket, ha lehetséges, hogy más órarendet készítsenek.
2012. dec. 20. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahol csoportbontás van, ott gondolom csak az egyik csoporthoz kell bejárnod...
2012. dec. 20. 22:01
 3/7 A kérdező kommentje:

8:00-18:00 ig egy kicsit nem brutális? :) Már mint én sokszor ha 7-3 ig vagyok bent akkor már agyhalott vagyok nem hogy 6 ig ...

egyetemen általános hogy ilyen sokáig vannak órák?

2012. dec. 20. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ebben nincs semmi rossz, idővel hozzászoksz ahhoz, hogy reggeltől estig bent vagy (főleg, ha nem sikerül 1-2 tárgy, és azokat is pluszban fel kell venned máskor), meg se fog kottyanni.

Az, hogy most első félévben ilyen sokáig bent kell maradnod, nem probléma, mert cserébe meg a pénteked teljesen szabad. Következő félévektől is vagy azt csinálod, hogy próbálod bezsúfolni minél kevesebb napra a dolgokat, vagy pedig szépen elosztod minden napra, de akkor nem vagy bent olyan sokáig.

2012. dec. 20. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
A tárgyakat válogathatod össze, meg ahol csoportbontás van, ott elég egy csoport óráira bejárnod. A szándékolt óramennyiség heti 30 óra, ami kevesebb, mint a középiskolában, csak másként van elosztva.
2012. dec. 20. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem sokszor 08:00-tól 22:00-ig van folyamatosan órám, aztán még jöhet után persze a tanulás is + közösségi élet. Meg kell szokni. 7-től 3-ig elég kevés idő, az itt 4 órának felel meg, márha a rendes előadásról van szó, nem gyakorlatról. És itt nem 45 perces órákról beszélünk, mert az nagyon ritkán van egy-egy szakon.

te állítod össze az órarended bizonyos korlátokon belül pl. egy kurzusból meg van hirdetve pár időpont és azok közül választhatsz. Nagyon ritkán van, hogy a TO-sok megcsinálják vkinek, nálunk nincs is, szerencsére

2012. dec. 20. 23:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az informatív válaszokat :)
2012. dec. 21. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!