Ez egy komplett órarend?
Gimnáziumba járok még de szeretnék egyetemre menni szeptembertől.Hallottam h az egyetemen teljesen más az élet mint középiskolában. Pl az órarend.. hallottam h a diákok maguknak állítják össze. Itt van pl. ez [link]
Ez egy komplett órarend?? Tehát minden órára be kell járni ami benne van? Ezen mit alakítasz?
8:00-18:00 ig egy kicsit nem brutális? :) Már mint én sokszor ha 7-3 ig vagyok bent akkor már agyhalott vagyok nem hogy 6 ig ...
egyetemen általános hogy ilyen sokáig vannak órák?
Szia!
Ebben nincs semmi rossz, idővel hozzászoksz ahhoz, hogy reggeltől estig bent vagy (főleg, ha nem sikerül 1-2 tárgy, és azokat is pluszban fel kell venned máskor), meg se fog kottyanni.
Az, hogy most első félévben ilyen sokáig bent kell maradnod, nem probléma, mert cserébe meg a pénteked teljesen szabad. Következő félévektől is vagy azt csinálod, hogy próbálod bezsúfolni minél kevesebb napra a dolgokat, vagy pedig szépen elosztod minden napra, de akkor nem vagy bent olyan sokáig.
Nekem sokszor 08:00-tól 22:00-ig van folyamatosan órám, aztán még jöhet után persze a tanulás is + közösségi élet. Meg kell szokni. 7-től 3-ig elég kevés idő, az itt 4 órának felel meg, márha a rendes előadásról van szó, nem gyakorlatról. És itt nem 45 perces órákról beszélünk, mert az nagyon ritkán van egy-egy szakon.
te állítod össze az órarended bizonyos korlátokon belül pl. egy kurzusból meg van hirdetve pár időpont és azok közül választhatsz. Nagyon ritkán van, hogy a TO-sok megcsinálják vkinek, nálunk nincs is, szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!