Mennyire veszik ezt komolyan? Rendőrség.
hali
az lenne a kérdésem, hogy 21 éves lány vagyok. 2 félresikerült szakválasztásom után elhatároztam, hogy beállok rendőrnek.
néztem a rendőrség honlapját és találtam egy dokumentumot amiben az volt leírva, hogy mi jelent az alkalmasság tekintetében azonnali kizárást.
az a bajom, hogy 160 centi alatt vagyok a magam 157 centijével, pollenallergiám is van (de kinek nincs...most őszintén...ne adja be nekem senki, hogy egyik rendőrünk sem allergiás valami pollenre...) és születésemtől kezdve szemtengelyferdülésben szenvedek (de ettől még tökéletesen látok, meglepő módon a térlátásom kiváló!).
ezek alapján esélyem sincs, hogy rendőr lehessek...
nagyon komolyan veszik az ilyesmit?
a fizikai alkalmasságira simán fel tudok készülni, csinálom a p90x-et, elkezdem a fegyencedzést, futni is eljárok...szóval azzal nem lesz gond. de a fenti 3 dolog nagyon zavar, hogy ezek tényleg kizárják e, hogy valaha is rendőr lehessek...
sokat segítene, ha rendőröktől is kapnék választ :) holnap megyek be a helyi rendőrkapitányságra is kérdezősködni a dologról...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!