A korrigált kredit indexet hol lehet online kiszámolni?
Figyelt kérdés
tavaly volt egy kalkulátor, ahova csak az eredményeket kellett beírni... most nem találom..
a képlet alapján meg nem tudom :D
2012. dec. 17. 11:53
1/9 anonim válasza:
összes tárgy kreditértéke*vizsgajegyet összeadod és osztod harminccal
Csak megy egyedül is.
2/9 A kérdező kommentje:
én ennél bonyolultabb leírást láttam...:S
2012. dec. 17. 12:18
3/9 anonim válasza:
Miért lenne bonyolult?
Minden osztályzatot beszorzol a kreditértékével, ezeket összeadod majd leosztod 30-cal (van pár szak ahol nem ennyivel, de általában 30 kreditet néznek). Ennyi. Matekból hogy sikerült így az érettségi?
5/9 anonim válasza:
Te minek jársz felsőoktatásba, édes istenem. Ugyanaz, amit mi leírtunk, de ne zavarjon. Ja és SZÍVESEN.
6/9 anonim válasza:
Csak annyi, hogy szorzod a teljesített/összesen felvett kreditek hányadosával. De ennyi. Általános iskolás nehézségű számolás.
7/9 anonim válasza:
úgy kell h
(aktuális félévben teljesített kredit/aktuális félévben felvett kredit)*(aktuális félévben megszerzett kredit*hozzá tartozó érdemjegy)/30
8/9 anonim válasza:
És az ilyen emberek miatt van rossz híre a diplomás képzéseknek.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
(és azért nem kellett volna az iq szintem leminősíteni, mert még nem számoltam eddig kki-t....)
2012. dec. 17. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!