Ki jár hasonlo cipoben? (sulikezdes)
Iden kezdem el a Peto Intezetben a foiskolat, de az egesz nyarat Franciaorszagban toltottem, igy sajnos elmaradtam a golyataborrol es az elokeszito kurzusrol, (ami egy foiskolai es szakmai tajekoztato volt) raadasul a kollegiumi jelentkezesrol is lemaradtam. Felek igy elkezdeni a foiskolat, hogy nem ismerem az evfolyamtarsaimat es az iskolat sem igazan. Ha sorstarsam vagy, kerlek jelezd. :)
Minden infot koszonok a Peto Intezetrol!
szerintem ezért kár idegeskedni, én is most kezdem az egyetemet, nem voltam gólyatáborban, és nem igazán tudok még semmit a suliról vagy úgy egyáltalán...
De megnyugtattak, hogy beiratkozáson, meg az első pár hétben mindenről felvilágosítanak, ha esetleg mégis van kérdésed, simán megkeresheted az illetékest az iskolában, biztosan segít majd!
Emiatt nem kell aggódni, menni fog magától, nem te vagy az első, és nem is az utolsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!