Van itt valaki rajtam kívül, akinek tönkrevágták a jövőbeli terveit a keretszabályozások?
Figyelt kérdés
Nektek hogyan kellett módosítanotok a jövőtöket? Úgy értem, hogy inkább kimentek külföldre, vagy elkezdtek dolgozni, ha a 10 E fő miatt Ti nem fértek majd be a keretbe? Vagy megpróbáljátok jövőre ismét?
Én 2014-ben fogok érettségizni, és már most érdekel, hogy ki mit csinál, mert gyűjtöm az ötleteket, ha esetleg addigra nem maradna egyáltalán támogatott hely...
2012. dec. 13. 21:54
1/2 anonim válasza:
Nem hagyom veszni az álmaimat, azokat senki nem veheti el tőlem és elhatároztam, hogy véghez viszem azt, amit kitaláltam. Nem téríthet el semmilyen kormányrendelet, se hallgatói szerződés. Addig próbálkozom, míg nem sikerül.
2/2 anonim válasza:
Kitöltöttem a jelentkezési lapot a skóciai felsőoktatásba. Épphogy csak el kell küldeni (meg átutalni a jelentkezési összeget). Január 15. a határidő, ha addig nem változtatják meg ezeket az ostoba terveket, akkor kattolok a send gombra. Sajnálom itt hagyni a családom, de vannak bizonyos álmaim, terveim a jövőre nézve, és egy tanulatlan némber és egy viktátor ezt nem fogja megállítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!