Valaki segítene kiszámítani a pontjaimat?
Tavaly jelentkeztem,de sajnos nem vettek fel ,mert kevés pontom volt ...akkor is segítettek kiszámítani a pontjaimat.Tudom ez eléggé gáz,ha még a pontjaimat sem tudom kiszámítani ,akkor mit akarok én egy egyetemen ,de egyszerűen vmit mindig elrontok .:S
Most azért szeretném kiszámítani ,mert 2 tantárgyból újra érettségizek és megszeretném tudni ,hogy úgy ,a vélt eredményekkel mennyi pontom lenne összesen.
Nagyon köszönöm,ha valaki segít!:)
(akkor leírom a dolgokat ,hogy ki lehessen számítani)
oké,köszi:)
na akkor az érettségi: magyar nyelv és irod.:70%
matematika:25%
töri:46%
angol:43%
választott/etika:73 %
tanulmányi pontok: utolsó előtti évben,irodalom:4
nyelvtan:4
töri:4
angol:
matek:2
utolsó évben:irodalom:5
nyelvtan:5
töri:3
angol:4
matek:2
és ugye most egy viszonylag újabb szabály,hogy vmilyen term.tudományos tantárgyat is bele kell számítani,de nem tudom ,hogy olyat is lehet-e,amit nem csak az utolsó két évben tanultam ,hanem mondjuk olyat ,amit csak 9.-ben ,meg 10.-ben is ,mert nekem pl. akkor ilyen a földünk és környezetünk ,az egyik évben 4-es másikban 3-as ,amikor segítettek kiszámítani azt hiszem ez volt benne.... azt lehet ? Bocsi,hogy itt értetlenkedek.
és akkor elvileg így volt vhogy 237 pontom ,most pedig szeretném az angolt megcsinálni emelten ,az nem tudom még mennyire sikerülhetne :D
és a törit is újra közép fokon ,arra legalább egy 80-85% -ot számítok.
280 pontra lenne szükségem ,hogy felvegyenek ...
köszönöm még egyszer nagyon ,ha fáradsz vele !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!