Lehet 6 tantárgyból (egyszerre) eredményesen érettségizni?
En 5 tantargybol erettsegiztem iden, plussz a szobelik (egy het szobeli, egy het irasbeli)...igazan nem volt nagyon megerolteto, de ezt csak igy utolag vallom be. akkor kemenyen stresszeltem, sik ideg voltam mindenert...ha nalunk is lehetne en hozattam volna elore egyet-kettot (nemtudom nalatok hanyat lehet)...
az erettsegi, majd rajossz utolag nem akkora nagy ceco, mint ahogy kinez, igaz utolag mint mondtam konnyu beszelni. ha tanulsz, akkor siman fog menni minden, sok sikert!
Én hat tárgyból érettségiztem most, és bent vagyok az orvosin:D
Mondjuk nyelvet érdemes előrehozottan csinálni, és a két emelt szint helyett egy emeltet és egy nyelvvizsgát javaslok inkább. Ha már van nyelvvizsgád, akkor eszedbe se jusson két emelt szint!:)
Szia!
Én is 6 tárgyból érettségiztem (biosz és kémia emelt) annak idején. Idén fogom kezdeni a 3. évet az orvosin, és hidd el, hogy simán meg lehet csinálni.
Nem ijesztgetni akarlak, de majd ha bekerülsz rájössz, hogy kár volt ezen paráznod, amikor majd egy ZH-ra (nem vizsgára) kb. egy középiskolai tárggyal megegyező anyagmennyiséget kell benyomni (bár érdekesebb :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!