Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most leszek nyolcadikos. Mire...

Most leszek nyolcadikos. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Most lesz neked a felvételi, arra készülj szépen, kicsit foglalkozz többet a matekkal és a magyarral, némileg bonyolódik a kémia, a fizika, a biosz, töriből jönnak a világháborúk, amúgy bennem nem hagyott mély nyomot.

(most megyek fősulira, szóval nem volt annyira régen)

2009. aug. 21. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

és élvezd a barátaiddal együtt töltött utolsó évet, mert utána ritkábban fogod őket látni :)

felvételihez sok szerencsét :)

2009. aug. 21. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
élvezd ki a középsulit legjobb évek...
2009. aug. 21. 23:19
 4/7 anonim válasza:
8? :) gondolkozz el hol akarsz tovább tanulni. Ha maradsz abban a suliban ahol vagy. Told meg félévig azokat a tárgyakat amik számítanak átlagban együtt a 7. es év végével. Az első félév hajtás... a 2. laza :) Akkor ráérsz bandázni a haverokkal és etc. miután biztositva van a jövőd :D Ajánlom járj majd előkészítőre, sokat jelent az amikor a felvételit írod majd. Én ha nem jártam volna előkészítőre negyed olyan jó felvételit se irtam volna mint amiet sikerült :) értsd 62 pont összesen :D
2009. aug. 28. 11:22
 5/7 anonim válasza:

Én most leszek 10.es. Nyolcadikban elég sok teendőd lesz.Készülj fel a matekra és a magyarra.A matek szerintem nehezebb,a nyelvtan inkább logikai,játékos,és szövegértős.

Szóval olvashatsz szövegeket,amikhez vannak kérdések,értlmezd őket meg minden :)

Persze ez igazából akkor fontos,hogyha kell központit irnod.Ha olyan sulit választasz,ahol az átlagot nézik csak.Akkor egész évben készülj fel minden dolgozatra.Hogy minnél jobb legyen az átlagod évvégén.Én azt javaslom,írj központit akkoris ha nem kéri az iskola ahova szeretnél menni,de mivel több iskolát jelöslz meg,ezért szükséged lehet a pontokra,mert sok iskola beleszámolja az átlagodba.Ne izgulj nem olyan szörnyű mint amilyennek látszik. Ha mondjuk megjelölsz 3iskolát és kettő leveled jön,hogy elutasítottak,ne izgulj a 3.ba felvettek!

Persze az osztályfönököd mindent elfog mondani...Lényeg a tanulás.Ha eddig nem tanultál annyira jól akkor az átlagod félévkor és évvégén is legyen jó.Ha jól tudom,igazából csak a félévit nézik,meg valahol a 7.es évvégit.Ha nem sikerült tuljol ne ijedj meg akkorse. mindenféle képpen irj központit.. :)

Hát,remélem segítettem kicsit:) sok szerencsét neked!:)

2009. aug. 30. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Öregem, nagyon nehezedik itt minden:D Eddig 4-es ötös voltam mindenből, matekból is 4es ill. tavaly 3.as Most félévre alig jött ki matekból meg fizikából a kettes!:W
2010. jan. 13. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát én tavalyhoz képest elég sokat javítottam..:)
2010. jan. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!