Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen cuccok kellenek középis...

Milyen cuccok kellenek középiskolába?

Figyelt kérdés

Most megyek 9dikbe,előkészítő osztály,szóval nem lesz olyan sok óra,nagyrészt nyelvi,meg infó:)

Kellenek még olyanok,h vízfesték,meg rajzmappa?nem elég csak egy vázlatfüzet vagy hogyishívják?:)

lécci vki írja le,h nagyából mik kellenek,mert holnap megyünk vásárolni.

köszi:)

2009. aug. 21. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sima, 4 évfolyamosba járok, de azért írok. :) Hát nekem nem kellett vízfesték meg rajzmappa, de ezt szerintem a tanártól kellene majd megkérdezni. Ezeket akár év közben is be tudod szerezni, nem hiszem, hogy első órán festenétek. :) (Tényleg, előkészítő osztályban van rajz?:) Nem is tudtam.)

Vegyél füzeteket, szótárfüzeteket, meg alap dolgokat (tollak,vonalzó,stb.), szerintem elég lesz. :)

2009. aug. 21. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi ilyesmi. Gondolom infó suliba mész (mivel ezt említetted :D) akkor kell egy pendrive, pár füzet és kész. Semmi extra ezen kívül. Mivel infós suliban se rajzóra se egyéb ilyen hülyeségek sincsenek (ének, biosz stb...).
2009. aug. 21. 11:09
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi:)hát heti 10óra angol,heti 5óra frnacia,és heti4óra infó:)
2009. aug. 21. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
jah tényleg meg vonalzó körző de ez alap :D
2009. aug. 21. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szótárfüzetet mindenképp vegyél többet is! Szerintem vonalas és négyzetrácsos füzetet sem árt, plusz tollak, ceruzák, vonalzó. Nekem mindig volt több színű tollam és ceruzám, mivel azokkal jelöltem be a fontosabb dolgokat. És egy kényelmes táska, amiben hordod a cuccokat. :)
2009. aug. 21. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nyelvi előkészítősbe járok..bár igazából csak a 0. volt más, mint a többi..10.-től már rendesen volt minden..

Szerintem nyelvre vegyél 3-4 füzetet, mi szótárba kb. semmit nem írtunk, de ez nem azt jelenti, hogy ti se fotok! Infora legyen egy gyakorlat és egy elmélet füzet(kockás vagy sima), matekra is legyen, magyarra,történelemre és más nem is lesz csak tesi szerintem..!Szerintem körző vonalzó se fontos még nem is emlékszem, csak tlaán év végén volt nálnuk geometria..!

2009. aug. 21. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző: ja és nem lesz rajzod meg éneked..rajz nem biztos, hogy lesz, max 11.-ben, éneked pedig 10.-ben
2009. aug. 21. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt nálunk könyvek, toll, vonalzó, vipera, testnevelés felszerelés. A többit meg majd akkor.
2009. aug. 21. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocsi a kérdésért, csak láttam hogy most mész 9.-be. Megkérdezhetem, hogy melyik suli (ha esetleg pesten van)? Nehéz volt a felvételi? Én most megyek 8.-ba, és gondolkozom az előkészítő osztályon.
2009. aug. 21. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Elárulok egy nagy titkot=)

Hiába veszel bármit, a tanároknak úgyis extra igényeik lesznek. Majd megmondják első héten, hogy mit várnak el, hogy hozz az órára. Fölösleges most bevásárolni, a felét nem fogod tudni használni.

2 év múlva már reflexből fogsz bevásárolni:)

Tudom, miről beszélek, idén érettségiztem 6 évfolyamoson.

2009. aug. 21. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!