Milyen cuccok kellenek középiskolába?
Most megyek 9dikbe,előkészítő osztály,szóval nem lesz olyan sok óra,nagyrészt nyelvi,meg infó:)
Kellenek még olyanok,h vízfesték,meg rajzmappa?nem elég csak egy vázlatfüzet vagy hogyishívják?:)
lécci vki írja le,h nagyából mik kellenek,mert holnap megyünk vásárolni.
köszi:)
Én sima, 4 évfolyamosba járok, de azért írok. :) Hát nekem nem kellett vízfesték meg rajzmappa, de ezt szerintem a tanártól kellene majd megkérdezni. Ezeket akár év közben is be tudod szerezni, nem hiszem, hogy első órán festenétek. :) (Tényleg, előkészítő osztályban van rajz?:) Nem is tudtam.)
Vegyél füzeteket, szótárfüzeteket, meg alap dolgokat (tollak,vonalzó,stb.), szerintem elég lesz. :)
Én nyelvi előkészítősbe járok..bár igazából csak a 0. volt más, mint a többi..10.-től már rendesen volt minden..
Szerintem nyelvre vegyél 3-4 füzetet, mi szótárba kb. semmit nem írtunk, de ez nem azt jelenti, hogy ti se fotok! Infora legyen egy gyakorlat és egy elmélet füzet(kockás vagy sima), matekra is legyen, magyarra,történelemre és más nem is lesz csak tesi szerintem..!Szerintem körző vonalzó se fontos még nem is emlékszem, csak tlaán év végén volt nálnuk geometria..!
Elárulok egy nagy titkot=)
Hiába veszel bármit, a tanároknak úgyis extra igényeik lesznek. Majd megmondják első héten, hogy mit várnak el, hogy hozz az órára. Fölösleges most bevásárolni, a felét nem fogod tudni használni.
2 év múlva már reflexből fogsz bevásárolni:)
Tudom, miről beszélek, idén érettségiztem 6 évfolyamoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!