Az utolsó óráról véletlenül elmentem. Van következmény?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első igazolatlan órám és hogy ennek van következménye? (Gimnázium) És ezt tudom igazolni szülővel?2012. dec. 10. 13:42
2/9 anonim válasza:
Lesz egy igazolatlanod. Ennyi. Nekem 4. végére 5 igazolatlanom volt, mégis kitűnő eredménnyel végeztem és jó helyen tanulok :) senkit nem érdekel, maximum szüleidet.
3/9 A kérdező kommentje:
Jó de én Gimi-be járok
2012. dec. 10. 15:01
4/9 anonim válasza:
Kicsi cicám én is oda jártam :) 2. voltam.
5/9 anonim válasza:
Jó duma ez a véletlenül elmentem. Ilyen nincs te is tudod.Úgy hogy ne menjünk bele.
Amúgy meg semmi nincs belőle.
Én is mindig a legjobb tanulók között voltam és évente 4-5 igazolatlan megengedtem magamnak a gimiben.
6/9 anonim válasza:
Ja és kár elpocsékolni a szülői igazolást 1 órára, mikor 1 napot is hiányozhattál volna.
7/9 A kérdező kommentje:
De amúgy én télleg elfelejtettem :D
2012. dec. 10. 15:52
8/9 anonim válasza:
Amúgy nem hülyeség ez az "elfelejtettem bemenni", én is jártam már így, mikor szólt a tanár, hogy a mittomén melyik órát pénteken tartjuk meg 7. órában (amikor ott órarend szerint semmi nincsen). Nekem ez tök kiment a fejemből és simán elindultam haza, mikor szólt osztálytársam, hogy ma lesz megtartva a biosz.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül megbeszéltem az OF-vel . De pl a sulinak a B épületében vagyunk mert még gólyák vagyunk és az utolsó óra tesi lett volna de valamiért elfelejtettem elmenni rá. Ma kiröhögtek hogy elmentem :D De szerencsére nem vette észre a tesitanár hogy nem voltam ott.
2012. dec. 11. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!