Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középsuliban mit szoktatok...

Középsuliban mit szoktatok enni tízóraira?

Figyelt kérdés
visztek magatokkal valamit, vagy ott vesztek? vagy esetleg kihagyjátok? és az osztályteremben esztek vagy az ebédlőben?
2009. aug. 19. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
osztályteremben és viszek szendvicset. de sokan vesznek a büfében, de az pénz kidobás :D
2009. aug. 19. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
viszek valami szendvicset, vagy veszek a büfében, mi az osztályteremben szoktuk megenni
2009. aug. 19. 21:40
 3/9 A kérdező kommentje:
köszii^^
2009. aug. 19. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Én szendvicset vagy péksüteményt szoktam vinni.Néha veszek a büfében valami gyümölcsöt.Az osztályteremben ülve vagy állva,tanulás közben,az udvaron séta és beszélgetés közben vagy a padokon ülve,helyzet függő,de nálam az udvaron sétálgatás a gyakori.Az ebédlő nálunk külön épület,de én nem járnék oda.Van néha,hogy eltolom egy szünettel késöbbre,de csak nagyon ritkán hagyom ki.
2009. aug. 19. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Legtöbbször az osztályteremben, ha szép idő van, akkor az udvaron. A büfében szerintem nem érdemes vásárolni, mert drága és nagy tolongás van. Én inkább pékárut viszek, de sokan esznek szendvicset is.
2009. aug. 20. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Én általában 2-3 szendvicset meg mindig valami gyümit (almát, banánt, narancsot), büfében sztem nagy pénzkidobás venni mert ott jóval drágább minden és rohadt sokan vannak!
2009. aug. 20. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Bocsi kihagytam, hogy általában az osztályban szoktam enni...
2009. aug. 20. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a régi szép időkben, amikor még gimnazista voltam:D (4 hónapja)

Joghurtot, jóreggeltet és egy banánt ettem minden nap. Esetleg egy csoki a büféből becsúszott:D Vagy tesis napokon 1-2 melegszenya.

19/F

2009. aug. 20. 19:26
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat^^
2009. aug. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!