Van értelme mérnöki szakot levelező tagozaton végezni?
ha a végzettséged kell majd beírni, akkor nincs olyan rovat, hogy "És nem levelezőn végezte?"
apám levelezőn végezte az építészmérnökit két gyerekkel a "hátán" ... és jó szakember volt
Köszönöm a válaszokat!
A második válaszolónak: Azért érdekel a levelező, mert attól tartok, hogy a nappalit nem engedhetem meg magamnak, diákhitelt meg nem akarok felvenni.
Várom több ember véleményét is, ha valaki levelezőn végzett kérem ossza meg tapasztalatait.
Egyrészt szemétségnek tartom, hogy aki államira megy és végez azt kötelezik, hogy az országban maradjon, vagy fizesse vissza az egész képzés árát, ezért nem állami. Másrészt más költségeim is lennének. Napi ingázás ami sok időt elvesz vagy ott albérlet/kollégium plussz enni is kell néha, stb...
A juttatásokkal még nem számoltam, nem tudom mennyi lenne, ösztöndíj mindenesetre csak a 2. félévtől jár rendesen, ha egyáltalán elég jó leszek ahhoz, hogy kapjak.
Köszönöm a segítséget, de a kérdés nem erre irányult, hanem a nappali vs levelező értékére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!