Fog sikerülni a forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
eddig nem tartottam magam átlagon alulinak, de most már felemrül bennem a kérdés... ma buktam meg másodszor is forgalmin :S igazából az első alkalommal azért húztak meg, mert kicsit fura volt a kereszteződés, és én a szembejövősávban akartam kanyarodni..., ma meg azért mert 40-es táblánál 45-tel mentem... :S az a fő bajom, h. nagyon izgulós fajta vok, és remeg a lábam vizsga közben is, és kb. 2 mp-s figyelmetlenség miatt buktam meg mind kétszer... azon gondolkottam (régebbi kérdéseket olvasgatva), h. milyen módjai vannak annak, h. tutira átmenjek a vizsgán? csak ilyet még sose csináltam ezért nem tudonm igazából, h. mikor kell pl. pénzt adni ill. mennyit...2009. aug. 19. 14:15
1/5 anonim válasza:
Figyu, először engem is meghúztak a semmiért. Azért, mert látta a vizsgabiztos, h először vagyok. Elsőre nem sikerülhet senkinek, mert ők ebből élnek. Mikor 1. alkalommal a bukás után megkaptam avizsgalapomat, 3 hibapont volt rajta. Másodszor, mikor átmentem, 8.
2/5 anonim válasza:
Bocs, nekem elsőre sikerült. Az ismerőseim közül is elég soknak.
Ne izgulj és figyelj oda. Ennél jobb tanács nincs.
3/5 anonim válasza:
Nekem is elsőre sikerült,17 éves lány létemre,pénz NÉLKÜL..szóval nem kell általánosítani.Képes vagy rá,ne azon rágódj,hogy figyelnek,csak tedd,amit tenned kell.Hajrá!
4/5 anonim válasza:
Oktatóval beszélgess erről a lefizetés dologról. Általában ő elrekja a magájét, szóval neki is megéri:D
5/5 anonim válasza:
Lehet,hogy van aki direkt buktat, nem tudom. Nekem elsőre sikerült eddig az összes kresz, rutin és forgalmi vizsga (M, Ak, B, A, C, E). Szerintem egyes esetekben ha jattolni akarsz, magadra haragíthatod a vizsgabiztost. Amíg a szembejövő sávba kanyarodsz, nagyon remélem, hogy nem is kapsz jogosítványt, ez alapvető minimum, hogy ne okozz frontális ütközést. A sebességhatárokat meg be kell tartani és kész. Szemed mindig az úton, a többi közlekedőn és a táblákon legyen, jó előre készülj fel a helyzetekre, Nem kell sietni sehová, nem időre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!