Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A munkaügyi központ által...

A munkaügyi központ által szerzett szakképesítésed tudtad használni később?

Figyelt kérdés
Igazából én is várok tanfolyamra, de nem tudom mennyi értelme van megcsinálni őket, mivel az iskolában oktatottaknál rövidebbek és félek, hogy ezek az oktatások nem elegendőek egy rendesen kitanulható szakmához, okj-hez. Szóval érdekelnének a tapasztalataitok.

2012. dec. 3. 11:32
 1/3 anonim válasza:
Nekem már egész gyűjteményem van munkaügyis biznyítványból. Ha elmegyek egy állásiterjúra akkor: munkaügyis... majd értesítjük. Az a legnagyobb baj, hogy teljes mértékben igazuk van. Ezeken a képzéseken adnak egy papírt ami mögött nincs semmi. Egy dologra jók, ha nem találsz munkát, akkor a tanfolyam ideje alatt kapsz egy kis pénzt. Több mint a segély.
2012. dec. 6. 02:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves Első! Hogy lehet ebből egy egész gyűjteményed? Én egyetlen egyet végeztem el így (évekkel ezelőtt) és azóta is csak azt hallom a központból,hogy mivel már támogattak egyszer mégegyszer nem fognak. Itt Nálunk,elvileg csak egyet finanszíroznak. Azt mondták nagyon kivételes eset,ha még egyszer.:o

Egyébként Én tudtam használni. Mind az ott megszerzett tudás hasznos,mind a papír is,amit kaptam róla.

Tedd össze a két kezed ha sikerül! Én már csak abban reménykedem, még egyszer rábólintanak egy újabb tanfolyamra vagy továbbképzésre.

2013. jan. 8. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha van ismeretséged akkor megcsinálhatsz többet is, ha nincs akkor nem, ennyire egyszerű az egész. (nem első voltam, nem is rá írtam, csak nálunk itt így működik)

Általában ezek "gyorstalpalók", tényleges tudás nem sok áll a hátuk mögött. De legyünk őszinték: szinte mindenhol ez van az okj-s képzéssel...

2013. jan. 8. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!