Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy zajlik egy pótvizsga?

Hogy zajlik egy pótvizsga?

Figyelt kérdés

Matekból fogok 26.-án pótvizsgázni, és szeretném tudni, h most az utolsó héten még mi az amit mindenképp át kéne nézzek!11,-es tananyag.Ha lehet, olyan írjon aki csinált már ilyet, vagy mondjuk matek tanár aki csinált már ilyet a másik oldalról.

És várok más hasznos tanácsot is!:)

2009. aug. 18. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt nézd át, amit nem igazán tudsz. Azt gyakorold be.
2009. aug. 18. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Viszont nehéz, ha semmit nem tudsz!XD
2009. aug. 18. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
23%

jó tanács,és hasznos:

évközben tanulj,és nem kell majd ilyen fa*ságokon törni az agyad!

2009. aug. 18. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 11-es matekból pótvizsgázik 26-án...

Ő már júlis eleje óta jár magántanárhoz, az egész éves anyagot végig vették, gyakorolták (a matektanár listát adott, mit kell átvenni a pótvizsgáig).

Nagyon nagy haszna volt az egésznek, mert végre a gyerek megértette a matekot, csak egy értelmes tanár kellett hozzá! Kiderült, hogy nem a gyerek a hülye, hanem az iskolai tanárral van baj... :-[

Neked is kellett kapnod egy listát a matektanárodtól, azt kellett volna végigvenni idáig és a megadott feladatokat megoldani (gyakorolni).

Ha ezt eddig nem tetted meg, akkor már eléggé elkéstél!

2009. aug. 18. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja, és 26-án írásbeli, 27-én szóbeli vizsga lesz...

A fiaméknak azt mondta a matektanár, hogy aki az írásbelin átmegy, azt már nem húzhatják meg a szóbelin! :]

Szóval az írásbelire kell gyúrni!!!

Amúgy érdekes, hogy a matekcsoport 80%-a megbukott, ez nem tűnik fel az igazgatónak, hogy ENNYI hülye gyerek nem lehet, talán a tanítási módszerben van valami hiba?

És a pótvizsgára sötét nadrág/szoknya, fehér ing/blúz kell!... :[

2009. aug. 18. 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Természetesen beszéltem a matektanárommal, h mit vegyek át, és egész nyáron tanultam az összes feladatot megoldottam, csak nem tudom, h zajlik egy ilyen vizsga, mert még soha nem buktam meg!!!
2009. aug. 19. 20:29
 7/9 A kérdező kommentje:
És ez mindenhol igy van, h másnap szóbeli?Mmint hha az irásbeli ok akkor utána biztosan kell szóbelizni?
2009. aug. 19. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Az iskolától kaptunk egy ajánlott levelet júniusban, amelyben tájékoztattak bennünket a pótvizsga időpontjáról.

Ilyet neked is kellett kapnod (vagyis a szüleidnek, mert a "gondviselő" nevére címezték).

Ebből tudtuk meg, mikor van az írásbeli, mikor van a szóbeli...

(Az évzárón kellett írásban kérvényezni a pótvizsgát az igazgatótól. Ezt megtetted? Mert ha nem, akkor nem is írtak fel pótvizsgázni és akkor gáz van...)

2009. aug. 20. 20:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nem beszéltem az igazgatóval.Szerintem ez csak akkor van, hogyha több mint háromból bukik valaki,tavaly is volt bukás az osztályunkban és nem kértek semmilyen engedélyt, és most mégis az osztálytársaim.illetve remélem, h azok lesznek!!! És beszéltem a matek tanárral ő mondta, hogy hanyadikán, és hánykor.
2009. aug. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!