Hogy sikerūlt az idei biológia OKTV-d?
Embrtan, novenytan meg allattan.
Sok mindeb elneztem, de 109pont lett. Viszont izgulnom kell meg, hogy tovabbjutok-e...
Neked hogy sikerult? :)
11.es vagyok nem biológia tagozatos, szóval sok esélyem nem volt, de azért megpróbáltam:D
növénytan,állattan és biokémiát választottam. kb 70 pontot érhettem el, szóval szinte biztos, hogy nem jutottam tovább.
nem tudja valaki, hogy hova rakták fel a megoldókulcsot?
Embertan, Növénytan, Sejttan(biokémia, prokariotak vírusok).
szerintem az embertan elég para volt mármint az hogy a nagy része idegrendszer volt... én azon az agyas feladaton kivoltam :D a biokémia jól ment a növénytan közepesen. Azért remélem meglesz a 100 pont. Sztem az Aranka a lucernazombi vitte a pálmát :D
Az embertan most tenykeg nehezebb volt az eddigieknel... En az epenel akadtam ki, hogy mennyi termelodik belole naponta. :'D
a novenytan meg a fajfelismeros-abras feladataiban szivatos volt mint mindig...dehat ez van
Az allattant ereztem a legkonnyebbnek. Az korrekt volt.
Amugy tavaly 11.eskent en sem irtam 70pontnal tobbet. Jo volt tapasztalatnak, aztan most talan sikerulni fog akar a donto is. Szoval keszuljetek, mert van esely a jovoben is! :)
("109 pontos")
Én az állattan-növénytan-biokémia triót választottam.
11.-es vagyok, szóval más választásom nem is igazán volt..:)
Nekünk még nincs kijavítva, szóval kíváncsian várom az eredményt. Kb. hány ponttól szoktak továbbjutni, tudtok erről valamit?:)
biztos nem tudja senki, hogy hova kerülnek fel a megoldások? :D
a tanárom azt mondta, hogy már péntek délben felrakják, de sehol nem találom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!