Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyha én el akarok menni...

Hogyha én el akarok menni bolti eladónak, mondjuk a Media Markt-ba ott érettségin kívül kell még valamilyen papír?

Figyelt kérdés

Ja igen még annyit akarok kérdezni, hogy azt nézik, hogy milyen az érettségim vagy az nem érdekli őket?

Köszi előre is.

19/F

2009. aug. 16. 02:55
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Bolti eladónak csak bolti eladói végzettséggel vesznek fel!!! Nem elég hozzá az érettségi.

Amúgy a munkafelvételnél megnézik az érettségi bizonyítványt és nyilvánvaló, hogy olyan munkavállaló lesz előnyben az adott munkára, akinek jobbak az eredményei.

Az érettségi mellé szerezz valamilyen szakmát magadnak, mert így önmagában még semmit nem érsz vele.

2009. aug. 16. 04:49
 2/5 anonim válasza:
100%
Amit az első válaszoló írt nem igaz, nekem sem volt szakmai végzettségem, mégis felvettek. Később beiskoláznak, ők állják a tanfolyamot és kapsz egy okj-s eladói és szakmai áruismeret bizonyítványt róla. Viszont most nagyon nem megy a Médiáknak, nagyon kevés pénzzel fognak csak felvenni, úgy kb 100 eFt bruttó, ami azt jelenti, hogy 63 eFt körül kapsz kézhez. Ezt napi 10 óra munkáért kapod. Minden hétvégén dolgozol, vagy szombat, vagy vasárnap. Próbáld meg, ha érdekel, de számolj azzal, hogy dolgozni kell, árut kirakodni, takarítani az osztályon, ártáblákat nyomtatni és a vásárlókat ellátni szaktanáccsal. Sok sikert ha megpályázod.
2009. aug. 16. 09:06
 3/5 anonim válasza:
68%
mióta nézik az eredményeket a bizonyitványon??????????????
2009. aug. 16. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Ma már nem fognak felvenni végzettség nélkül,mert egy helyre 50 olyan ember jelentkezik akinek van végzettsége. Miért azt vennék fel akinek nincs?
2009. aug. 17. 10:52
 5/5 anonim válasza:
100%
Már írtam, hogy nem az számít. Itt inkább első megjelenés a döntő.
2009. aug. 17. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!