Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A középsuliba vihetek normális...

A középsuliba vihetek normális füzetet?

Figyelt kérdés

Nem akarok spirál meg nagy füzetet venni,mert így is tele van a táskám mindennel :S

Nekem kicsi fajta tetszik,mert borítót is tudok rá venni.

Szerintetek vihetem?

2009. aug. 15. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon nehéz a sok spirál füzet... :S Amúgy, ez sulifüggő, de szerintem vihetsz. Nálunk akár rózsaszínnel is lehet írni bármilyen füzetbe, a tanárokat nem érdeklik a külsőségek.
2009. aug. 15. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Én anno szintén meguntam cipelni, és azt csináltam, hogy vettem egy fűzős mappát, raktam bele lapokat, és minden tantárgynál ezt használtam.
2009. aug. 15. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
miért ne vihetnél?! tudtommal nincs megkötve a diákok keze. v. van ahol megszabják, hogy spirál kell, és kész, ne variálj?!
2009. aug. 15. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:

mi a könyveket amiket nem használtuk, beraktuk az osztály szekrényébe, és ha volt óránk vittük. így szinte csak füzetek voltak a táskámba, úgy meg könnyebb, és amúgy se nagyon használtuk a könyveket max. irodalom,nyelvtan,töri,még matekot se... tök "szüze" állapotban vannak :D

persze 4. évvégére majdnem leszakadt a szekrény egyik polca, mert a sok hülye otársam meg cseszte hazavinni a könyveit, amit már 1. óta nem használtunk... XD de sebaj :D meg a sok kórusmappa...(ének-zenés osztály voltunk és kötelező volt kórusra járni-mielőtt vki nemtudná mikről beszélek)

egyébként pedig lehet hogy tanárfüggő, szerintem várd meg az első óráidat, és kérdezd meg mindenhol hogy mit szeretnek jobban. így nem kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, mivel lehet hogy a magyartanárod azt mondja félévkor(lehet észre se veszi addig a kis füzetet),hogy gyermekem most másold át az egészet egy nagy füzetbe...sztem kiakadnál. úgyhogy sztem még várj.

2009. aug. 15. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Végre egy normálisan gondolkozó ember! Én gimnáziumi tanár vagyok és teljesen ki vagyok akadva azon, hogy a gyerekek ragaszkodnak a nagyméretű füzeteikhez, hiába hangsúlyozom nekik, hogy úgyse fog megtelni és csak az amúgy is sok cipelnivalójukat gyarapítják fölöslegesen. Vizont lehet olyan tantárgy, pl földrajz, biológia, ahol sok az ábra és az kis alakú füzetben nem mutat. Tehát valóban várd meg a tanárok véleményét!
2009. aug. 15. 21:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. aug. 15. 21:05
 7/8 anonim válasza:
vannak olyan tanárok akik kikötik,hogy nagyméretű füzet kell!!én is középsulis vagyok, és egy év alatt minden nagyméretű füzetem be szokott telni legalább egyszer de pl egy évben kb 4nagy sprál füzetet használok el matekból
2009. aug. 15. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó nektek. Nekünk a tanárok megszabták, hogy csakis nagyalakú füzet a jó mert az tovább eltart:S Most meg cipelhetjük azt a sok szart, de ha nálad nem szabják meg akkor nyugodtan örülj neki:)
2009. aug. 17. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!