A középsuliba vihetek normális füzetet?
Nem akarok spirál meg nagy füzetet venni,mert így is tele van a táskám mindennel :S
Nekem kicsi fajta tetszik,mert borítót is tudok rá venni.
Szerintetek vihetem?
mi a könyveket amiket nem használtuk, beraktuk az osztály szekrényébe, és ha volt óránk vittük. így szinte csak füzetek voltak a táskámba, úgy meg könnyebb, és amúgy se nagyon használtuk a könyveket max. irodalom,nyelvtan,töri,még matekot se... tök "szüze" állapotban vannak :D
persze 4. évvégére majdnem leszakadt a szekrény egyik polca, mert a sok hülye otársam meg cseszte hazavinni a könyveit, amit már 1. óta nem használtunk... XD de sebaj :D meg a sok kórusmappa...(ének-zenés osztály voltunk és kötelező volt kórusra járni-mielőtt vki nemtudná mikről beszélek)
egyébként pedig lehet hogy tanárfüggő, szerintem várd meg az első óráidat, és kérdezd meg mindenhol hogy mit szeretnek jobban. így nem kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, mivel lehet hogy a magyartanárod azt mondja félévkor(lehet észre se veszi addig a kis füzetet),hogy gyermekem most másold át az egészet egy nagy füzetbe...sztem kiakadnál. úgyhogy sztem még várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!