Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A munkaügyi központ megtéríti...

A munkaügyi központ megtéríti az útiköltséget abban az esetben, ha jelentkezek egy tanfolyamra, de nem sikerül az orvosi alkalmassági, vagy a felvételi?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Természetesen nem.
2012. nov. 14. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
olyan hülye vagy, hogy még a felvételid se sikerül, de még ők fizessenek neked??? kapjál már a fejedhez...
2012. nov. 15. 20:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Tisztelt 1.

Köszönöm a válaszát.

Tisztelt 2.

Amennyiben nincsenek szövegértelmezési gondjai ön is rájött volna, hogy 2 lehetséges okot soroltam fel meg. Az hogy ebből egyet emelt ki, és még arra sem tudott normális, kielégítő választ adni csak gratulálni tudok. (Virtuális taps)

Nem mintha magára tartozna, de képzelje a héten voltam az orvosin és a felvételin, mindkettőre alkalmas minősítést kaptam.

Ui.: a mondatot nagy kezdőbetűvel kezdjük!

2012. nov. 21. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!