Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez tényleg igaz? És szerintete...

Ez tényleg igaz? És szerintetek ez a zene jó hozzá?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a tanulásban segíthet a zene. Ha mondjuk csinálom a házit vagy tanulok és közben megy egy halk zene, az tényleg jó? Úgyértem nem fog gátolni a tanulásban? És például Enya számai jók erre?
2009. aug. 14. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 perc alatt megunom a tanulást, kivéve ha szól mellette a tv vagy a rádió vagy vmi zene. nem igazán foglalkozom vele hogy mi szól, van hogy diszkó :D

nekem bevált, de persze valami nyugisabb zene lehet jobb lenne

2009. aug. 14. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

hogy mennyire igaz, v. mennyire nem, nem tudom, engem néha zavar, bár igaz, ritkán hallgatok zenét tanulás közben. (de volt már rá példa)

nyilván olyan zene jó, amiben nincs sok szöveg, v. ami nem annyira dallamos/ütemes, hogy inkább arra figyelnél, mint a tanulásra.

komolyzene biztos jó. enya számait nem igazán ismerem.

de próbáld ki, ha neked beválik, tanulj így!

2009. aug. 14. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én akkor tudok igazán a tanulásra koncentrálni, hogy ha szól mellettem a tv.. :)utálok csöndben tanuli
2009. aug. 14. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan zenét hallgas szerintem amit már nagyon jól ismersz. Így jobban tudsz a tanulásra figyelni.
2009. aug. 14. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne ezen agyalj, hanem tanulj, és tolj be vmi zenét :D A puding próbája az evés ;)
2009. aug. 15. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Én amikor tanulok megy a zene, filmet nézek, tv megy.skype.ventri.msn en írnak rám 5-6 an...

Csöndben nem megy :D:D:D

De van olyanom is amikor csak csöndben tudok...

2009. aug. 17. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!