Elvégzem a 8osztályt elmegyek középsuliba (nem gimibe) és középsuli után elmehetek egyetemre?
Miért, szerinted a gimi mi, hanem középsuli ???
Szakközépre gondoltál ? Megmondanád, hogy miért nem mehetsz onnan egyetemre ?
Na, álljon meg a menet !!!
A szakközepeseket ne keverjük már a szakmásokkal !! Én szakközepes vagyok, sosem voltam rossz tanuló, 4,6-tal mentem középiskolába. Végzős vagyok, és 4,4-nél rosszabb átlagom sosem volt, tavaly például 4,7. és nem én vagyok az egyetlen az osztályban, aki jól tanul. Nem, nem azért, mert gyenge a suli, iganis sokat megkövetelnek. Nem haladunk másképp, csak mondjuk ének helyett anatómiám van, rajz helyett meg kórtanom. És azért ezekre tanulni is kell.
De, tud velünk haladni a tanár, és sokan akarunk továbbmenni egyetemre, főiskolá. Úgyhogy köszönjük szépen a lealacsonyító válaszodat.
Hgayjuk már ezt az idióta dumát arról, hogy milyen szarok a szakközepesek, de a gimnazisták meg istencsászárok. Komolyan el kell játszani ezt minden évben felvételi előtt ?? Mi lenne, ha utána néznél a dolgoknak, mielőtt hülyeségeket beszélnél ?
de nyissatok vitát a szakközép és a gimiközt ha tanulnál azt szakközépben is megteheted lehetsz jó tanuló úgy ahogy gimibe is. meg az osztály azért szerintem szakközépbe se olyan hülye hogy mindennap egész órán csak beszél meg ordibál
a kérdés csak annyi hogy szakközépben jól leérettségizek utána elmehetek egyetemre csak ennyi!
(jó a kérdést kicsit elírtam hogy középiskola (nem gimi) de igaz a szakközép és gimi mind2ő középiskola)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!