Végzősök! Volt végzősök! A sulitok amikor vittétek a nyílt napos igazolásokat elfogadták?
Figyelt kérdés
és ha egyik osztálytársamat kísérem az egyik egyetemre, ami engem nem nagyon érdekel, de elmegyek vele szerintetek elfogadják az én igazolásomat is vagy az ofő pattogni fog?2012. nov. 10. 18:33
1/3 anonim válasza:
Elfogadni el fogja, ha nem haladod meg a megengedett hiányzást nyílt nap miatt. De ha megtudja hogy nem is jelentkezel oda, nem fog neki örülni, és ez érettséginél visszaüthet.
2/3 anonim válasza:
nem valószínű h a tanár megszívat fél évvel később egy 1 napos hiányzás miatt...
amúgy nyugodtan menj el, el kell h fogadja, ez 100%. a nyílt nap meg azért van, h kialakuljon benned a jelentkezési sorrend. (szval azt is mondhatod h nem jött be a suli ezért nem is jelölted).
3/3 A kérdező kommentje:
eddig még egy napot sem hiányoztam
csak egyik osztálytársam megkért, hogy kísérjem el, hogy ne kelljen egyedül menni busszal olyan messzire
2012. nov. 10. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!