Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Elkezdetem tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen,de sajnos csak költségtérítésesre vettek fel.Nagyon kicsi az esély ,hogy átvegyenek,mivel nem vagyok magyar állampolgár több időm megy el ügyintézésekre mint tanulásra.A szüleim nem tudnak sokáig támogatni,ezért arra gondoltam,hogy újra felvételiznék,sőt,még egy emelt magyar is megpróbálnék mert a tavalyi kicsit vérszegény lett :/ és akkor hátha több pontom lenne...de mi a teendő? meg kell szüntetni a jogviszonyt? a szerzett krediteket beszámítják majd? aki tud valamilyen részletes információval szolgálni azt nagyon megköszönném,mert nem vagyok otthon a magyar oktatási rendszerben..Előre is köszi a válaszokat!:) /Vesszen Trianon!!!2012. nov. 6. 13:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!