Hol találhatok Magyarországon sportgimnáziumok?
Figyelt kérdés
ha tudtok linket is2009. aug. 12. 14:51
1/10 anonim válasza:
guglizd ki:) Kecskemét bolyai sporttagozat
2/10 anonim válasza:
Sok gimnáziumban van sporttagozat, vagy sportosztály. (A kettő nem azonos a sportosztályokba olyan élsportolók járnak, akik sokszor nincsenek itthon, általában vizsgát tesznek félévente, a sporttagozat pedig rendes, tanrendszerinti osztály)
3/10 anonim válasza:
Csanádi Árpád Gimnázium Budapest.
Egyébként az is fontos lenne, hogy mit szeretnél sportolni.
4/10 A kérdező kommentje:
Focizni szeretnék
2009. aug. 12. 15:41
5/10 anonim válasza:
Magyar Futballakadémia- a pontos nevét nem tudom, keress rá a neten! Ez a Honvéd sportegyesület sulija, sima szakközép, informatikus végzettséget ad. Közben persze ezerrel foci, mint igazolt Honvéd játékos. Teljesen bentlakásos, még azt is ők szabják meg, mit ehetsz. Nagyon szigorú!
6/10 A kérdező kommentje:
ez nagyon jo koszi :) phuu de szuper lenne :) 1 ligát játszok most de két év múlva elmének oda nagyon jó lenne :)
2009. aug. 12. 15:55
7/10 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem. Akkor hajrá!!
8/10 anonim válasza:
Irinyi János szakközép, debrecen. A lokisok odajárnak főleg.
9/10 anonim válasza:
Széchenyi István Gimnázium, Szeged.
10/10 anonim válasza:
irinyi jános debibe!jó suli én is oda járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!