Milyen középiskolába menjek? Mivel foglalkozzak?
Figyelt kérdés
csomó tesztet kitöltöttem már, de egyik sem volt jó...olyanok voltak h én a fizikai munkában vok jó...de ez kevés.
van elképzelésetek?
2009. aug. 12. 13:13
1/6 anonim válasza:
először is mi érdekel? miben vagy jó? mennyi ideig szeretnél tanulni (később főiskola...stb)? merre laksz? szeretnél külfölre menni?
2/6 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, de azt más nem mondhatja meg hogy mit tanulj és mit végezz el.Azt ami érdekel.
3/6 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ne a tesztekre bízd magad, nézz utána a neten a dolgoknak, pontosan mi mi, milyen munkához mit kell csinálni, és ami a legjobban megtetszik, abba az irányba orientálódj. És ha még mindig nem sikerült eldönteni, menj egy gimnáziumba, és 4-5 éved lesz rá, hogy eldöntsd merre szeretnél tovább menni. Most ha elmész teszem fel egy mérnöki, gazdaságtani középiskolába, mert most az tetszik, akkor lehet 5 év múlva másképp fogod gondolni, hogy "ááá, biológiát kellett volna tanulnom, mert orvos akarok lenni mégis." (ez csak egy példa volt) Én közgazdaságtant tanulok középiskolában, de nem bántam meg.
5/6 A kérdező kommentje:
thanx
2009. aug. 12. 15:09
6/6 anonim válasza:
Ezt nem lehe helyeted eldönteni.Attól függ, hogy mihez va kedved, akarsz-e egyetemre menni, mennyire vagy jó tanuló, szorgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!