Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy a suli...

Miért mondják, hogy a suli jobb, mint a munka?

Figyelt kérdés
Pedig így nincs délután lecke, és amúgy is suliban 8 órát vagyok naponta.
2009. aug. 12. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Én se értem ezt a kijelentést, mert én már dolgozom és jobb itt, mint a suliban volt. Szívesebben járok dolgozni.
2009. aug. 12. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Mert a munkában nagy a felelősséged, akármilyen téren is, pénzügyi, vagy emberéletek vannak a kezedben. Vagy ha más nem, ott lebeg a fejed fölött, hogyha elrontassz valamit, akkor kirúgnak, és nem lesz pénzed, hogy eltartsd a családod vagy csak magadat is stb. Ez elég stresszes tud lenni. Míg az iskolában egy egyestől nem dől össze a világ.
2009. aug. 12. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Itt egy kis őszi szünet, ott egy kis tavaszi, jé van tél is, hogy a nyáriról már ne is beszéljek, meg a sok ezért azért elmaradt tanítási nap. Melóban van X nap szabid. Na eleve ezért is jobb. Suliban meg (ha nem akarsz tanulni, meg figyelni) csak ülsz a seggeden 8 órán át és nézel ki a fejedből, amíg a munkában tenned is kell valamit. 20/L
2009. aug. 12. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Én egyetemista vagyok, mellette dolgozom. Nem tudom, hogy melyik a jobb. :)

A suli is tud éppen olyan stresszes lenni, mint a munka. Vizsgák, rengeteg tanulás, ami nagyon leszívja az ember energiáját. A munka felelősségteljes, mert ott már nem csak rólad van szó. Ennek ez a "hátránya".

Volt olyan, hogy csak dolgoztam, olyankor a sulit sírtam vissza.

2009. aug. 12. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
énis egyetemista vagyok és előtte dolgoztam pár évet.Hát komolyan jobb a nappali suli,mert itt tényleg nem kell 8 órán keresztül minden percben figyelned és nem félsz attól,hogy a főnök ott liheg a nyakadon és mikor csesz le megint....:( jó,itt tanulás van,de magad osztod be az idődet,akkor eszel és iszol,wc-zel,amikor akarsz,a munkahelyen ez nincs. Meg azért nincs annyi órád minden nap mint ha dolgoznál.Szóval én szeretem ezt a diák-feelinget...:) Jó,úgyis előbb-uóbb vége szakad ennek is,és mindenki dolgozni fog. De akkor már legalább abban,amit szeretek és tanultam és azt biztos jobban fogom élvezni,mint az eddigieket...
2009. aug. 22. 22:29
 6/6 anonim válasza:
Jajj xD ez most komoly ??
2010. ápr. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!