Önfejlesztésre van szükségem. Meg kéne tanulnom tanulni. Hogyan tehetném? (Tanfolyam, könyv? )
Figyelt kérdés
Sokak szerint jó képességű vagyok. Ez régebb a tanulmányaimban is megmutatkozott.
Most azonban katasztrófális eredményeket produkálok. A figyelmem csapongóvá vált. Lassú a felfogásom, hamar fáradt a figyelmem.
Egyetemen vagyok már, eddig úgy ahogy ment a tanulás döcögősen, bukás nélkül, de most már nem megy. Össze kéne szednem magam. Tudom, hogy velem van a baj, de nem tudom, hogy hozzam rendbe.
Milyen önfejlesztéssel tudnék javítani a figyelmemen, koncentrálóképességemen és a tanulási teljesítményemen?
2012. nov. 4. 17:11
1/1 anonim válasza:
Időbeosztás, önfegyelem, célok kitűzése, önismeret - ezekhez mind léteznek nagyon jó könyvek, de persze az elmélet önmagában még kevés, gyakorolni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!