Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azok, akik fotósnak tanulnak,...

Doryka1234 kérdése:

Azok, akik fotósnak tanulnak, nem keresnek portfólió fotózáshoz modelleket?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
de
2012. nov. 1. 15:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Te is annak tanulsz?
2012. nov. 1. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
kereshetek. mekkora összegre gondoltál?
2012. nov. 1. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Amúgy a kérdező szerintem ingyen gondolta.
2012. nov. 1. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
ja, ingyen természetesen nem.
2012. nov. 1. 19:11
 6/8 anonim válasza:
Nem tanulok annak, de szívesen fotóznék szép modellt. Belefáradtam már abba hogy ha én keresek mindig visszautasítottak, meg hát természetfotózók, így nincs igen referenciám se mutatni, de ha gondolod elküldök egy linket, van pár képem. Mondjuk Kaposvári vagyok.
2012. nov. 3. 12:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert egy profi portfólióra nincs 120ezer ft-om, de gondoltam aki ezt tanulja lehet, hogy keres modellt és esetleg örülne is ha találna. Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 3. 17:16
 8/8 anonim válasza:

Mohacsi gabor zsolthoz ne menjel mert be fog d r o g o z n i es nem fogod eszrevenni, es utana amikor mar levideozza hogy r i b a n c o t csinal beloled utana nem fogsz tudni sem elhelyezkedni es dolgozni se egy nornalis kapcsolatod nem lesz. Az agyonvereseket is emlitsem meg. A videot majd feltolti mindenhova, dvd, youtube, facebook, google+

Remelem valaki egyszer elteszi a fold szinerol mert egy patkany.

2017. nov. 4. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!