Mi a különbség a következő mérnöki szakok között?
Mi a különbség a következő élelmiszerek között:
Alma, szalonna, sör, tejbegríz, harcsapaprikás és a zsíros kenyér között.
Kb. ennyire értelmes a kérdésed. Először olvass utána, pl. felvi.hu-n is találsz szakleírásokat, meg az egyetemek oldalain is, utána kérdezz konkrét dolgokat. Így ez egy értelmetlen kérdés, még azt sem tudjuk mi érdekel téged, pl. teljesen más érdeklődést kíván egy vegyészmérnök meg egy mérnök informatikus szak.
Én a bme ről tudok véleményt mondani. Kösd föl a gatyád, mert mindegyik nehéz.. ez hülyeség, hogy a gépész vagy a villamosmérnök könnyen el tud helyezkedni. Ha abban a speciális területben akarsz dolgozni, ami érdekel, akkor nehéz dolgod van, de persze, ha bármit elvállalsz, akkor könnyen kapsz melót. Az átlag fizetés csökkenő sorrendben
infó>villamos>energetikus>gépész... az infón nem jártam, de azt látom az ismerősök közt, hogy kb 1 évtől tudnak melózni és így végzős korukra nem ritka hogy bruttó 500 -at keresnek..
Előző sorrendjével nem értek egyet, a sorrend inkább:
energetikus>villamos>informatikus>gépész
Meséket én is hallottam az 500 ezres frissdiplomás informatikusok fizetéséről, de élő embert még nem láttam, aki egyből így kezdte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!