Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Származhat abból hátrányom ha...

Származhat abból hátrányom ha nem veszek részt a gólyatáborban? Nem fogok tudni elmenni.

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez nem volt probléma. Suliban nem is foglalkoztak vele, hogy ki volt vagy ki nem. Én sem voltam.
2009. aug. 10. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:

De akkor honnan fogom megtudni az információkat?

Állítólag elég hasznos dolgok fognak elhangzani..

Tantárgyfelvételek,kreditrendszer,etr használata..

Én ezekről semmit sem tudok:(

egyébként köszönöm a választ!:)

2009. aug. 10. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket az infókat megtudhatod máshonnan, egyetem honlapja, tanulmányi osztály, stb..
2009. aug. 10. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A tanév első napjaiban minden információt közölni fognak a gólyákkal. Az csak egy reklámfogás, hogy azt terjesztik, hogy csak a GT-ben jutsz hozzá fontos információkhoz. Ugyan már, a gólyatábor egy fakultatív dolog, amin igaz, hogy van pár információs előadás, de azért mégiscsak egy buli, amit diákok szerveznek.

Az egyetem meg fogja szervezni, hogy minden gólyához eljussanak az információk, akár volt táborban, akár nem.

2009. aug. 10. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ismerkedj meg a jövőbeli osztálytársakkal (ha van névsorod akkor keresd meg őket myvipen vagy iwiwen,vegyél fel párat msnre, aztán közülük valakitől majd a tábor után megkérdezheted hogy mi volt stb.)
2009. aug. 10. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán semmi hátrányod nem származik belőle, mert azokat az infokat amiket ott elmondanak a felsőévesek megtudhatod a beiratkozáskor is. S azt,hogy melyik tanár milyen pl a kollégiumban és az évek során a saját bőrödön is tapasztalod.

Szóval ez nem gáz.

2009. aug. 10. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
melyik egyetemre mész?
2009. aug. 10. 21:54
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

A PTE-BTK-ra fogok menni,lehet keresek felsőbbéveseket,hogy meséljenek egy-két dolgot a suliról,és a tanárokról..

2009. aug. 11. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!