Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kell véleményt kérni?

Hogyan kell véleményt kérni?

Figyelt kérdés

Van matekból az a 'betegség' és fel szokták menteni azt aki nem tudja. Lehet hogy nekem is van mert sehogysem értem a matekot, többen is mondták már hogy vizsgáltassam ki magam. A tanárom szerint is lehet hogy az vagyok de azt mondta, hogy aki gyenge azt megbuktatja. Tavaly úgy kaptam meg a kettest (meg kb hatodikig visszamenőleg) hogy 1 jegy döntött hogy bukok vagy sem. Hogyan kell véleményt kérni a tanártól? 2 dogát írtam eddig, az egyik 0-ás a másik 2-es. Órán még eddig nem szólított.

15/L

2012. okt. 24. 16:45
 1/3 anonim válasza:
szerintem inkább beszélj az osztályfőnökkel, iskolapszichológussal, és ha valóban van ilyen problémád, akkor fel fognak menteni. addig is próbálkozz, ha nem értesz valamit, bátran kérdezd meg a tanárt
2012. okt. 24. 19:10
 2/3 Dubi ***** válasza:
Menj el pszichológushoz aki szaktanácsot ad. AZ ő dolguk lenne elvileg az ilyen betegségek diagnosztizálása és megoldási javaslatok tétele.
2012. okt. 24. 19:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Iskolapszichológus? Nálunk olyan nincs. Az osztályfőnökünk meg le se szar, lassan 3 hónapja járunk iskolába és még a nevünket sem tudja. Én úgy tudom, hogy attól a tanártól kell véleményt kérni aki tanítja a matekot. Én már elfáradtam mert semmit nem értek, ha valamit igen akkor pár pillanat múlva elrontja a sikerélményemet egy nehezebb feladattal.
2012. okt. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!