Érettségizők (felnőtt oktatás). Mikor kezdtek el komolyabban tanulni a tavaszi érettségire? Ki hogyan kezd hozzá?
év elején (12.ben) csak annyit vettem észre, h kevesebb a feleltetés, gyorsabban haladunk a 12.es anyaggal. októbertől minden hétre meg kellett csinálni matekból 1 régebbi érettségi feladatsort (az feladatsoron végigértünk). közben ugye ment a 12.es tananyag, majd amikor azzal végeztünk, akk elkezdtük a 9.es anyagtól ismét, de jóval nagyobb léptekbe.
összes magyar tételt fel kellett mondani, olyan decemberben kezdtünk hozzá a nyelvtan tételeknek, aztán irodalom. végül töri, de abból már csak doga volt (eléggé szorított már akkor az idő). töri írásbelire nem nagyon készültünk, csak megnéztünk 1 feladatsort h a kifejtősöket h kell kiválasztani. magyarból csináltunk jó párszor ilyen próba érettségit.
b.sszus. ezt oda akartam írni:D
nem 2 évesre jártam, nappali 4 évesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!