Aki veszi az 5 perc angol magazint Szalai Nóri szerkesztésében, attól kérdezem, hogy érdemes-e megvenni akkor, ha a hírlevélre fel vagyok iratkozva az oldalán, és böngészgetem is az 5 perc angol weboldalt?
Én meg szoktam venni a magazint és fel is vagyok a hírlevélre iratkozva.
A magazin sokkal többet nyújt. Annyival többet, hogy sosincs rá időm teljesen feldolgozni a magazint, mire megjelenik a következő, pedig havi magazin.
Ennek ellenére veszem, mert néha azért csak van/lesz időm rá. (bár frászt kapok a hülye celebekről szóló cikkeitől, de tanulni jó)
Engem idegesít. Találni benne jó cikkeket és leköt.
Viszont nem válogathatod meg miről szeretnél olvasni. Ha olyanról olvasol, ami érdekel, akkor sokkal több mindent megjegyzel. Pl. engem qra nem érdekel a súlyzózás... mégis erről kellett olvasnom az egyik számban 4 oldalon keresztül. Vagy ha nem olvasom el, akkor minek vegyem meg a magazint?
A 60 perc hanganyag egy vicc. 30 perc is alig van benne, de reklámnak jó.
Sokkal érdekesebb hírek is lennének a nagyvilágból akár hírességekről is, de ami ebbe bele van válogatva, annak se füle se farka.
Az is idegesít, hogy a szószedet MINDIG hiányos. Nem tudom, hogy nem lehet odafigyelni rá, amikor a szövegben ki is vannak emelve a szavak.
A hanganyag is sok esetben eltér a leírtaktól.
Ezek idegesítő hibák.
A honalpon is egy káosz. Sose találni meg az aktuális magazinhoz tartozó hanganyagokat se, hiába kattintasz az oda vezető linkre. Mindig lemegy az idő keresgélni a káoszban. Ez lenne az agyik legfontosabb szerintem, maikor megjelenik egy új magazin, de nekik az a fontos, hogy már az oldal közepére is belelógassák a megosztás ikonokat. Szóval őszintén, én megvettem néhány magazint, de taktikát váltok. Ebből tényleg elég néhány darabot megvenni, aztán folyatni valami igazán jóval.
A nyelvtani rész átláthatatlan, gagyi fogalmazással. A szókincs fejlesztő részben ömlesztve a szavak, semmi logika benne.
Először izgatottan vettem a kezembe, most a negyedik magazinnál járok és rosszul vagyok.
Rengeteg cikket és anyagot találni mindenhol (máshol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!