Iskolában mennyibe kerül a bérlet?
Figyelt kérdés
Biciklivel járok iskolába, de mivel messze lakok, ezért télen busszal szeretnék járni. Mennyi a bérlet? Havonta meg kell venni? Annyit tudok, hogy az iskolában lehet megvenni.2012. okt. 22. 17:08
1/12 anonim válasza:
Iskolában? Milyen bérletet lehet venni? Hol?
Szerintem valamit félreérthettél....
BKV vagy Volán bérletet biztos nem a suliban árulnak.
2/12 anonim válasza:
Hát pl van ötezres nagyságrendű, attól függ, mivel és hova mész; jegypénztárban lehet kapni, busznak a jegypénztárában pl. Diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás kell hozzá, az egy picike papír:)
3/12 anonim válasza:
Én sem értem. Talán színházbérletet árulnak az iskolában. Azt sokkal jobban érteném. De buszbérletet??
4/12 anonim válasza:
2. vagyok
ja és iskolalátogatásit ahova jársz ott adnak, amíg nincsen diákigazolványod
5/12 anonim válasza:
Nem az iskolában kell megvenni a havi BKV bérletet, hanem a BKV jegypénztárakban. Egyébként 3850ft a diákbérlet egy hónapra.
6/12 A kérdező kommentje:
Még hallottam régebben, hogy "elfelejtettem felmenni a gazdasági irodába bérletért" ezt mondta valaki...és még az osztálytársam is ezt mondta nekem, hogy itt kell megvenni.
2012. okt. 22. 17:24
7/12 anonim válasza:
Akkor rosszul értetted. Amúgy budapesti vagy és a BKV bérlet kéne, vagy Volán?
8/12 A kérdező kommentje:
Dabasi vagyok...
2012. okt. 22. 17:42
9/12 A kérdező kommentje:
És még anya is azt mondja, hogy a suliban lehet igényelni.
2012. okt. 22. 18:23
10/12 anonim válasza:
A legtöbb iskolában nem árulnak bérletet, de van néhány kivétel. Ahová jártam általánosba, ott ingyen adtak éves bérletet. :D Ezek szerint nálatok is adnak, csak lehet nálatok nem ingyen. Hány kilóméter van a lakhelyed és a sulid közt? Ha ezt leírod, akkor meg tudjuk mondani, hogy max. mennyi, mert ugye lehet olcsóbb, mint a teljes ár, mert adhatnak rá kedvezményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!