4.8-as átlaggal kőműves?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a 7. osztályt 4.8-as átlaggal zártam, beszélek 3 nyelven perfektül (magyar, német, angol). Ausztriába járok suliba, az anyanyelvem magyar, és arra gondoltam hogy kőműves szívesen lennék, és a fizetés sem csekély (jövőre már 800 eurót keresnék, és ha kitanultam a szakmát, akkor minimum 2000-et (580.000 ft). De mindenki mondja hogy nekem tovább kell tanulnom, meg apai ágról midenki szakmunkás, anyai ágról meg szinte mindenki főiskolát végzett, de mindenki mondja hogy csak tanuljak, de én ezt szeretném, szerintetek rossz döntés? :/ Előre is köszönöm a válaszokat.2012. okt. 20. 20:14
1/6 anonim válasza:
kőművességet is lehet tanulni egyetemen Akár mestere is lehetsz.
2/6 anonim válasza:
pl esetleg földtudományi szak vagy valami ilyesmi .
3/6 anonim válasza:
"Mondjuk megnézném azt a perfekt 2 idegennyelvet."
Ha Ausztriában jár suliba, akkor valószínűleg minimum 1-et szinte perfekt beszél.
Miért kell mindenben rögtök kötözködni?
4/6 anonim válasza:
am miért lettem lepontozva?
A földtudományi karon van bányászat is miért ne lehetne kőművesség elmélet és akár gyakorlat is.
5/6 anonim válasza:
Szerintem minimum érettségit csinálj aztán mehetsz kőművesnek... ha közben meggondolod magad akkor bármikor továbtanulhatsz egyetemen akár 80 évesen is
6/6 anonim válasza:
Fordítóként, nyelvtanárként már most is sokat keresnél, ha legális lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!