Ti először tanultok és utána kapcsolódtok ki, vagy fordítva?
Sokszor hallom azt, hogy ha elõször van a szabadidõ, akkor utána a tanulásból nem lesz semmi. Én is így gondoltam sokáig, de az utóbbi két hétben rájöttem, hogy miután hazajövök, sokkal jobban esik egy kis kikapcsolódás, mint egybõl bele vetni magam a háziba meg a tanulásba.
Úgy szoktam csinálni, hogy hazamegyek, eszek, aztán egy kis pihi (pl. a kutyámmal játszok, zenét hallgatok, gépezek) és utána tanulok.
Végülis ez nekem jobban bevált. Jó tanuló vagyok, és mondjuk ezelõtt is az voltam, de úgy nehezebb volt koncentrálnom, viszont így könnyebb.
A baj csak az, hogy anya folyton azzal nyaggat, hogy elõször tanuljak, majd utána csinálok akármit. És elméletileg én is így helyeslem. Elõször tudjuk le a nehezebb részt, utána jön a móka, de ez nem válik be... Mit csináljak, hogy beváljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!