Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy rendőr...

Mi kell ahhoz, hogy rendőr lehessek?

Figyelt kérdés
15/L. (Ha nem tudsz értelmes választ adni akkor inkább ezt el se olvasd!) Jelenleg 2 nyelvet tanulok (angol,német) ezenkívül még járok Judo-ra. Csak 7.-8.-ban 3-as lettem tesiből (pikkelt rám a tanár és én úgy bosszultam meg, hogy nem tesiztem, gyűltek az egyesek stb...) És arra lennék még kíváncsi, hogy ez befolyásolna-e valamit?

2012. okt. 15. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Segítség lett volna, ha eleve rendvédelmi szakközépiskolába jelentkezel általános után. De ha mégsem így tettél, akkor sincs semmi veszve, csak ezt figyelembe szokták venni.

Amúgy le kell érettségizni, a két nyelv nagyon jó és a judo is, érettségi után pedig jelentkezhetsz a rendőrtiszti főiskolára, de oda kellenek a pontok és jó fizikai képességek is. De ha oda mégsem vesznek fel, mehetsz érettségi utáni 2 éves rendőrképzésre egy rendvédelmi iskolába, ahol érettségizetteket képeznek rendőrré és ott is kell a jó fizikum.

2012. okt. 15. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Az általános iskolai jegyeket pedig érettségi után már nem hiszem, hogy figyelembe veszik, ott a középsuli vagy gimi jegyei és az érettségi jegyek számítanak.

És ilyenkor a választott tantárgy például a tesi legyen. Mármint az érettséginél majd.

Első voltam.

2012. okt. 15. 18:03
 3/6 A kérdező kommentje:
ó az nagyon jó köszi, jah és most olvasom a hivatalos oldalukon a felvételi lapot és ott van hogy van-e tériszonya? - hát... nem kicsit nagyon...
2012. okt. 15. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Maximum 30-as IQ
2012. okt. 15. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt meg a cél érdekében le kell győzni!:)

Nekem is piszkosul az van, viszont voltam napszámos munkán, ahol almát kellett extra magas létráról szedni és bizony muszáj volt a tetejére felmászni.:)

2012. okt. 15. 18:08
 6/6 A kérdező kommentje:
:S hát mindent vagy semmit :) amúgy én hat osztályos gimibe járok szóval a 7.8.-at már itt jártam...
2012. okt. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!