Mi kell ahhoz, hogy rendőr lehessek?
Segítség lett volna, ha eleve rendvédelmi szakközépiskolába jelentkezel általános után. De ha mégsem így tettél, akkor sincs semmi veszve, csak ezt figyelembe szokták venni.
Amúgy le kell érettségizni, a két nyelv nagyon jó és a judo is, érettségi után pedig jelentkezhetsz a rendőrtiszti főiskolára, de oda kellenek a pontok és jó fizikai képességek is. De ha oda mégsem vesznek fel, mehetsz érettségi utáni 2 éves rendőrképzésre egy rendvédelmi iskolába, ahol érettségizetteket képeznek rendőrré és ott is kell a jó fizikum.
Az általános iskolai jegyeket pedig érettségi után már nem hiszem, hogy figyelembe veszik, ott a középsuli vagy gimi jegyei és az érettségi jegyek számítanak.
És ilyenkor a választott tantárgy például a tesi legyen. Mármint az érettséginél majd.
Első voltam.
Azt meg a cél érdekében le kell győzni!:)
Nekem is piszkosul az van, viszont voltam napszámos munkán, ahol almát kellett extra magas létráról szedni és bizony muszáj volt a tetejére felmászni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!