Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kikezd velem a...

Mit tegyek, ha kikezd velem a különtanár?

Figyelt kérdés
Különtanárhoz járok, előre kellett fizetni, és nem kérhetem vissza a pénz. Eddig csak pár órát voltam, először szimpi volt a pasas, de már nem az. Múlt órán folyton fogdosott, alíg bírtam elhúzódni, meg a cuccaim is taperálta, teljesen közel hajolt stb. Én nagyon frusztráltam éreztem magam. Mit lehet ilyenkor tenni?
2012. okt. 14. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szólsz a szüleidnek, helyrerakják. Azontúl mindenkinek elmondod, hogy milyen, főleg, ha ismered a többi tanítványát.
2012. okt. 14. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek!!! Ha már mégnagyobb a baj akkor irány a rendőrség! És akkor ő fog majd szívni mert ugye ha előre fizettél neki és nem adja vissza akkor őt büntetik meg mert gondolom semmi papírja meg engedélye nincs ahhoz hogy különórákat tartson, ha ez valakinek a fülébe jut nagyon meghurcolják főleg ha molesztál.
2012. okt. 14. 13:37
 3/3 A kérdező kommentje:
De ez egy hivatalos különsuli, és már 20 éves vagyok.
2012. okt. 14. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!