Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ebbe a hónapban lesz a középsu...

Ebbe a hónapban lesz a középsulis gólyatáborom érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
Érdemes elmenni vagy nem? Aki volt KÖZÉPSULIS gólyatáborba írja le léci hogy mit csinálnak ott köszi!
2009. aug. 6. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen,érdemes elmenni. Azt,hogy mit csinálnak azt iskolája válogatja. Attól is függ,hogy a nagyok mennyire kedvelik az új évfolyamot, van akiket annyira nem, van akiket meg igen,vagy csak egy-egy személyt,és akkor kínzás van:D De jobb,ha nem tudod miket csinálnak,úgy sokkal izgibb. Ha meg nem mész el, a gólyaavatón szivatnak majd jobban a suliban.Jó élmény,szerintem menj el:) 16L
2009. aug. 6. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
óvodai ballagás, középsulis gólyatábor... anyám :(
2009. aug. 6. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Ja,van már minden babámfasza
2009. aug. 6. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem most lesz,én megyek.Szerintem egy jó buli lesz az egész,megismerjük egymást jól érezzük magunkat meg minden:D

Hogy miket szokás csinálni,tessék nézd meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__33..

Szerintem menj el,hiszen ez felejthetetlen élmény lehet;)

14/L

2009. aug. 6. 18:17
 5/8 anonim válasza:

Én voltam és nagyon jól éreztem magam. Menj el mindenképp, itt lehet a legkönnyebben ismerkedni, hiszen éjjel-nappal együtt vagytok! Jól fogod magad érezni, hidd el! :)

Meg ha kihagyod úgyis csak meg fogod bánni, mert később mindenki arról fog beszélni, hogy miket csináltak ott, és csak te leszel aki nem tud velük együtt nevetni a gólyatáboros poénokon.. :S

2009. aug. 6. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
attól is függ, hogy gimi, szakközép vagy szakmunkás:) meg az, hogy milyen presztízse van az iskolának. ha normális emberek járnak oda akkor lehet hülyülés, közös programok, max kisebb szívatás, ha barmok akkor meg durva szívatás:D
2009. aug. 6. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el. Biztos, hogy lesznek tanárok, úgyhogy olyan nagyon durva szivatások nem lehetnek, viszont megismered az embereket, és az előny.
2009. aug. 6. 18:40
 8/8 anonim válasza:
én anno nem akartam menni,mert nem ismertem senkit és féltem...elmentem végülis,lett egy igazi barátnőm :) szóval hajrá!
2009. aug. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!