Ti már megkaptátok az igényelt Diákhitelt? Még Augusztusba igényeltem, tudom hogy október 15 ig még van idő de nem igaz hogy az utolsó pillanatra hagyják. Ha megvan kötve a szerződés akkor biztos hogy küldeniük kell igaz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 14:41
1/3 anonim válasza:
Remélem, azóta megkaptad az összeget. Egyébként pedig nem határidő, hanem ez az a nap, amikor küldik az összeget. Se előbb, se később nem érkezhet, csak október 15-én.
2/3 MIKLÓS18 válasza:
Igen,így van,sajnos,sokáig húzzák(október 15)az őszi utalást,holott a szeptember a hallgatók döntő többsége számára méregdrága hónap...
3/3 MIKLÓS18 válasza:
Tehát trógerség szerintem,de ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!