Megbüntetett a volán mert a diákigazolványomon nem volt érvényesítő matrica, pedig idén érettségiztem és okt.31-ig érvényes a diákom nem?
Figyelt kérdés
Vagy ez most hogy van? Felvettek egyetemre de az ottani diákom még nem érkezett meg és a régi tudtommal érvényes okt. 31-ig. Hol találok erről hivatalos "tájékoztatást" a neten?2012. okt. 6. 10:35
11/13 anonim válasza:
amúgy állítólag akik idén kapják meg elsősök a diákot, azoknak nem is jár érvényesítő matrica...
12/13 anonim válasza:
Miért ne lenne jogos basszus? 18 éves korodig nem kell rá matrica. ha betöltötted kell....
13/13 anonim válasza:
Csak akkor kell 18 év fölött matrica, ha az iskolaév megkezdése előtt tölti be.
Egyébként nem volt jogos, én is egyetemre járok, még nem érkezett meg az új diák, az "ideiglenes diákkal" (ami egy darab A/4-es papír) meg nem lehet utazni. Ha 31-ig nem érkezik meg az új, én se fogok teljes árut venni, azért gondolkozzanak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!