Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 22 éves vagyok, munkanélküli...

22 éves vagyok, munkanélküli és teljesen kétségbeesett, bővebb lent, ötletek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok idén fejeztem be a tanulmányaimat. Érettségim van és szakmám június óta nem tudok elhelyezkedni pedig a szakmámban ügyes vagyok és a vizsgáim is kitűnőek lettek, de sajnos nincs pénzünk hogy saját vállalkozást nyissak itt dunántúlon pedig nem igazán tudok elhelyezkedni vele. Kb 50 helyre beadtam már az önéletrajzom de semmi...Fiatal vagyok és teljesen elkeseredett, úgy ézem nincs értelme itt már semminek. Gondolkodtam jelentkezek fősulira mert szerencsére jó tanuló voltam így felvennének de egyre inkább azt látom hogy azzal se tudnék sok mindent kezdeni. Gondolkodom hogy ki kellene menni külföldre. Angolból van nyelvvizsgám de az felejtős... Németül meg egy betűt se tudok de családi okokból túl messzire nem tudnék elmenni... Valakinek valami ötlet? Hátha van még valami remény....

2012. okt. 6. 03:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyetlen remény az egyetem. Menj levelezősre és vállalj mellette munkát (bármilyet, akár spárban árufeltöltést - a diákok között úgy is az van elterjedve). Közben nézz rendes meló után, hátha egyszer ráakadsz, mellette meg tudod vinni levelezőn az egyetemet.

Milyen szakokat nézegettél? Mindenképpen valami normálisat válassz!

2012. okt. 6. 08:27
 2/4 anonim válasza:
és tanuld a nyelvet ezerrel (sose tudhatod hogy mikor lesz szükség rá)
2012. okt. 7. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor én mit szóljak? 26 vagyok és összesen fél éves munkaviszonyom volt!!!!

Diplomám nincs ugyan, de van 4 féle végzettségem(igaz ebből kettő szart se ér), két nyelvvizsgám( német közép és angol felsőfok).

Március óta nem dolgozom addig is csak bedolgozást csináltam, küldöm az önéletrajzokat de semmi. Nincs 5 év munkatapasztalat nem kellek, angolból felsőfokúm van de ide német kell, gyári munkára túlképzett vagyok soroljam még?

2012. okt. 11. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
igen tisztában vagyok vele hogy másnak is nehéz sőt nehezebb. De én mozgássérüjt vagyok, és nem egy helyen ezért utasítottak el pedig ugyan úgy megcsinálom a dolgomat mint más és számomra tudod ez a szomorú...
2012. okt. 14. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!