Andragógia szakon belül milyen szakirányokat lehet majd választani az első év után?
.Felnőttképzési szervező szakirány
·Munkavállalási tanácsadó szakirány
·Művelődésszervező szakirány
.személyügyi szervező szakirány
de nem minden suliban van mind a 4
hova mész?
kodolányira.
Én azt olvastam vagy hallottam (rég volt:)), hogy van fesztiválszervezés, meg könyvkiadós dolog is...
megint én!rájöttem:
szakirány egy van:
művelődésszervező
ezen belül vannak specializációk:
Műkereskedelem
Producer és mozgóképkultúra terjesztés
Impresszárió és fesztiválmenedzsment
Könyv- és multimédia kiadás és terjesztés
Médiamenedzsment
Kulturális turizmus
Producer és mozgóképkultúra terjesztés
Kulturális turizmus
Könyv- és multimédia kiadás és terjesztés
ezekről tudsz vmit bővebben írni?
Miket kell csinálni, hol lehet elhelyezkedni...stb?
én nem ide járok sajna nekem erről nincs tapasztalatom.(de szerintem lehet benne lehetőség..persze nyilván nem találsz ilyen álláshirdetést,h.:"műv.szervező szakon könyv és multimédia kiadás/terjesztés specializációs szakon végzetteket keresünk.."
de érdekes lehet,a suli alatt próbálj gyakorlatot szerezni,ha nem is fizetnek érte,kérd meg a cégeket,intézményeket,nagy programszervező irodákat,médiaintézményeket stb..(ami a specializációdhoz épp illeni fog) h.hadd legyél ott mint megfigyelő,"tanuló",és később sokat profitálhatsz belőle.ilyenkor még nem a pénz az első,hanem a gyakorlat megszerzése.pl.én is most voltam egy nagy nyári rendezvényen szervező,segítő.a lényeg h.minél több helyen kipróbáld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!