Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem ér rá beiratkozásig,...

Ha nem ér rá beiratkozásig, és nem küldték el, honnan szerezzem meg az EHA kódomat?

Figyelt kérdés
A kollégiumi jelentkezéshez kell az EHA kód, a PTE-re. A papírok közt, amit kaptam, nincs olyan, amin szerepelne. Az ETR honlapon nem találok olyan opciót, hogy kód lekérése, vagy regisztráció. Ha telefonálni / e-mail-ezni kell, nem tudom, hogy hova (Hallgatói Önkormányzat, Tanulmányi Osztály, satöbbi).
2009. aug. 4. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:

én is PTE-s vagyok, én is most kezdenék (KTK-n) és én se kaptam EHA-kódot. Egy lapon találtam telszámokat, h ha segítség kell, őket tudod hívni.

30/480-1867

70/317-2607

20/325-1901

ők is hallgatók, ha nem tudnak segíteni, gondolom tovább irányítanak. Én is nemsokára felkeresem őket, de ha valamit megtudsz, légyszi írd be ide.

2009. aug. 4. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én szintúgy PTE-re készülök koleszba,nekem sem küldték,de olyan információkat kaptam,hogy kód nélkül is mehet a jelentkezés,mert nagyon sok mindenki nem kapott EHA kódot(én sem)majd később fogják kiküldeni egy másik levéllel..

Szóval nyugodtan adjátok fel a levelet anélkül,én is ma adtam fel..

remélem segítettem:)

2009. aug. 4. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Örülnék, ha valaki tudna pontosabb infókat... Ugye, nekem annyit mondtak (másik gólya), hogy "a gugli etr honlapon tudod lekérni"... Nem kommentálnám.

A www.tr.pte.hu honlapon is próbálkozok, de ott semmi sincs, az EHA kóddal kéne bejelentkezni, a súgó üres, a többi menüpont szintén.

A www.etr.hu szintén nem mutat semmi hasznosat.

Írok e-mailt a HÖK-ös senioroknak, hátha. Bár néhány igazoló papír "3 héten belül" érkezik ki, szóval az se lesz meg.

Albérletbe valaki? :)

2009. aug. 4. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!Én a TO-tól tudom ezt az információt,amit leírtam,hát ha ez sem pontos akkor semmi:)

(második válaszoló voltam)

szerintem ebben bízhatsz..

2009. aug. 4. 17:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megkíméltél egy gyomorfekélytől.

2009. aug. 4. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismét a második:ez egy jó hír,akkor már megérte ma felkelnem:)
2009. aug. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!