Elveszett a kémia iránti lelkesedésem. Mit tegyek?
Régebben szerettem a kémiát, ezzel is akartam továbbtanulni, vegyész, vegyészmérnöki szakirányban, azonban most nem tudom, hogy mit csináljak.Semmi sem motivál, nincs kedvem kémiát tanulni, gyakorolni.Végzős vagyok.
Tartsak ki mellette, vagy változtassak, amíg lehet?
Ha gondolod segíthetek: [link]
Gyere el egy próbaórára és bebizonyítom neked, hogy érdekes tárgy... :D
Haha, én most kezdtem SOTE-n, és most kezdem megutálni a kémiát :D :D Na jó, azért nem. Csak sikerült összezavarodnom előadáson, és most szedegetem össze a gondolataimat:D
Egyébként utolsó évben annyit tanultam érettségire, hogy néha már én is elfelejtettem, miért is csinálom, csak tanultam, mint a gép. Bár engem általában maga a kihívás motivált, hogy meg kell csinálnom. Meg hát nagyon szerettem volna bekerülni a SOTE-ra:) Aztán sikerült is.
Szerintem tarts ki az elképzeléseid mellett:) Én is sokszor éreztem úgy utolsó évben, hogy hányok mindentől, elegem van a kémiából meg a bioszból is, már a fülemen jött ki. Ilyenkor tartottam 1-2 hét szünetet a tanulásban (na jó, nem az őszi érettségi előtt:), és ezalatt a többi tárgyra gyúrtam, a változatosság kedvéért. Ennyi idő elég is volt, hogy rájöjjek, milyen mutagén hatással bír rám a töri meg a magyar, és újra megtanultam értékelni a reáltárgyakat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!