Honnan lehet megszerezni a fizika emelt szintű tételek/témakörök kidolgozását?
Figyelt kérdés
Az emelt szintű fizika érettségi szóbeli tételeinek kidolgozott változatára lenne szükségem, nem föltétlen a legutólsó évire, de azért nem túl régire. Kiadták esetleg könyvben, vagy hasonló?2012. szept. 26. 19:47
1/2 anonim válasza:
Csak egy kérdés: Mi okoz nehézséget neked abban, hogy ki kell dolgozni a témákat? Valahogy én azt tanácsolnám neked, hogy ne ilyen összegyűjtött cuccosból tanulj rá, hanem Te magad szedd össze az információkat és dolgozd ki. Nekem kémiából 3 éve ugyan ez volt. Rájöttem 1-2 hónap után hogy nem fogom ezeket a kidolgozott marhaságokat (mert szó szerint az volt) megtanulni inkább megcsinálom én magam. Minden nap 1-1 témát kidolgoztam (na jó volt olyan időszak amikor 1-2-3 nap alatt sikerült a végére érnem), de meglett és egyedi lett az egész. Csoda hogy emelt szinten full pontot kaptam érte, pedig csak a Villányi könyvből és a mozaikosból tanultam, szedtem össze a tételeket.
2/2 anonim válasza:
Megjegyzés: Az egyik barátom is kémiából ment tovább, de ő kidolgozott tételekre esküdött. Kicsit meglepődtem, hogy a dattív kötésre ő a hidrogén kötést tudja. És valóban igaz volt, mert abban a "nagyon jól kidolgozott dokumentumban" tényleg a dattív kötésre is a hidrogén kötést írták le. Mondjuk igaz ő neki is sikerült 5-re az érettségi, de azért milyen már ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!