Van olyan, hogy valaki új szobát kaphat kollégiumban azért, mert nem érzi jól magát?
Külföldön tanulok és kollégiumban élek. Nagyon rossz szobát kaptam. A padlószőnyeg ezer éves, az összes bútor ósdi, minden foltos és hámlik. Tudom, hogy a többi szoba sem jobb, de bepillantottam egy-kettőbe, és mindegyik jobb volt eddig valamivel, amit láttam; vagy jobb bútorok voltak, vagy az ágy volt jobb... az enyémben minden összejött. És valami nagyon szar szagot érzek, amikor bejövök. Szerintem a szőnyegből jön.
Azért kérdezem, mert nem mindegy, hol lakom egy évig. Ez a szoba nem valami élhető. Kérdés, hogy adnak-e új szobát csak emiatt, vagy csak egészségügyi okokból.
Külföld..hol a viharban?... van itt olyan aki tudja ezt, szerinted? Belföldön: olyanról tudok, hogy NEM kap koll-t. mert nincs elég hely..
HA megpróbálod ott, van egy ötletem: mondd, hogy a szőnyegpadlóra allergiás vagy(ami nem ritka, ott ugyanis felgyülemlik egy csomó allergén anyag..)- tudnak-e segíteni. Olyan szobával, ami felmosható.
Azt sem tudjuk, hol vagy, de, ha tudnánk, akkor se lehetne erre így válaszolni...
Amúgy tök jó, hogy egyedül vagy egy szobában, máshol 5-6 ember van együtt.
Próbáld meg megkérdezni, aztán majd meglátod, hogy mit mondanak. Mi erre biztosan nem fogunk tudni neked válaszolni, semmi információnk nincs a dologról (van-e egyáltalán szoba???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!