Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rettenetesen félek, hogy nem...

Rettenetesen félek, hogy nem kapok kollégiumot. Más is tart attól, hogy lesz helye?

Figyelt kérdés

Mindig is rengeteget tanultam. Felvettek arra a szakra, amire szerettem volna, hiszen készültem mindig rendesen. Most viszont minden dugába dőlhet, ha nem kapok kollégiumot. Nálunk csak a szociális rászorultságot és a távolságot nézik, a jegyeket nem. Nem mondom azt, hogy szegények vagyunk, de egy albérletet nem engedhetek meg magamnak. Annyira messze sem lakok, de egy kis faluban, ahonnan több órába tellene eljutnom a főiskolára. És most rettenetesen aggódom, hogy nem lesz kollégiumom, mert biztos vannak szegényebbek (vagy legalábbis papíron szegényebbek), és messzebb lakók. Akik szintén koleszt szeretnének, mivel győzködik magukat, hogy kapnak helyet? Egy kis megnyugtatás rám férne. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 2. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy lehet magunkat megnyugtatni, de én is félek :( Én anyagilag megtehetném, hogy albiba menjek, de nem szeretnék, félek az egésztől, mindenképp koliban szeretnék lakni.
2009. aug. 2. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen messze laksz a sulitól?

Én Budapestre fogok menni 350 km-re lakok, anyukám egyedül nevel hármunkat, na ha erre nem kapok akkor semmire:D

2009. aug. 2. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én anno 260 km-re laktam az egyetemtől anyukám engem és öcsémet is egyedül nevelt 100 ezer foritból, és nem kaptam kolit. Amúgy a tanulmányi eredményed persze,h nem nézik, azt az egyetemi felvételidnél nézték, később majd jelentkezhetsz olyan kolikba ahol nézik, de már csak az egyetemi ösztöndíjadat, kutatásaidat. Egyébként ha nem vesznek fel koliba, akkor egyszerűen albérlet, ha nincs rá pénz akkor diákhitel , diákmunka. Megoldják 100-an hidd el.
2009. aug. 4. 01:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Melyik intézmény?
2015. márc. 18. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Melyik megye (város)?
2015. márc. 18. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!