Rettenetesen félek, hogy nem kapok kollégiumot. Más is tart attól, hogy lesz helye?
Mindig is rengeteget tanultam. Felvettek arra a szakra, amire szerettem volna, hiszen készültem mindig rendesen. Most viszont minden dugába dőlhet, ha nem kapok kollégiumot. Nálunk csak a szociális rászorultságot és a távolságot nézik, a jegyeket nem. Nem mondom azt, hogy szegények vagyunk, de egy albérletet nem engedhetek meg magamnak. Annyira messze sem lakok, de egy kis faluban, ahonnan több órába tellene eljutnom a főiskolára. És most rettenetesen aggódom, hogy nem lesz kollégiumom, mert biztos vannak szegényebbek (vagy legalábbis papíron szegényebbek), és messzebb lakók. Akik szintén koleszt szeretnének, mivel győzködik magukat, hogy kapnak helyet? Egy kis megnyugtatás rám férne. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Milyen messze laksz a sulitól?
Én Budapestre fogok menni 350 km-re lakok, anyukám egyedül nevel hármunkat, na ha erre nem kapok akkor semmire:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!